Patricia Kannegieter

patricia-kannegieter

Patricia Kannegieter

Patricia Kannegieter is specialist in Kinderergotherapie en winnaar van de Astrid Kinébanianprijs 2018. Sinds 2001 heeft Patrcia in Huizen een eigen praktijk geopend genaamd: Kindergotherapiepraktijk Ergokids. Ergokids maakt onderdeel uit van de Samenwerkende Kindertherapeuten (SKT) binnen kindcentrum de Optimist in Huizen. Kindcentrum de Optimist is een samenwerkingsverband tussen Basisschool de Tweemaster in Huizen, Stichting Kinderopvang in Huizen en SKT. Daarnaast heeft Ergokids een samenwerkingsrelatie met Praktijk& Co in Bussum en werkt daardoor samen met Jeugdpsychologen, neuropsychologen en kinderpsychiaters van Praktijk&Co.

Verder is Patricia jarenlang kerngroep lid geweest van de Vakgroep vrijgevestigden NVE / EN, als vertegenwoordiging van de vrijgevestigde kinderergotherapeuten in Nederland.
Ook is zij grondlegger Ketp in Nederland geweest, een landelijk kwaliteitsnetwerk voor kinderergotherapiepraktijken. Momenteel is Patricia al vier jaar een actief commissielid in de commissie ‘Participatie in Adviesraad Kind en Jeugd’ van Ergotherapie Nederland.