Locatie

Over Postillion Convention Centre Utrecht Bunnik

Een meeting, training of conferentie met impact, op de meest centrale locatie in het land, mét volop gratis parkeergelegenheid. Daarvoor komt u naar Postillion Convention Centre Utrecht Bunnik. Ontdek de unieke ambiance, de gastvrije service en de state-of-the-art faciliteiten. Ons team staat klaar om de verwachtingen van u en uw gasten te overtreffen.

Het Postillion Hotel Utrecht Bunnik ligt aan de snelweg A12. Ook met het openbaar vervoer is ons hotel eenvoudig te bereiken: het ligt op tien minuten loopafstand van station Bunnik.

Per auto

Voer in uw navigatie De Baan van Fectio in, in plaats van Kosterijland. U komt dan direct bij de entree van het hotel uit.

Vanuit Utrecht / Amsterdam via de A12 richting Arnhem: Neem afrit 19 Bunnik. Aan het einde van de afrit linksaf, de volgende 2 verkeerslichten rechtdoor richting Kosterijland. Bij de 3e stoplichten gaat u rechtdoor en ziet u het hotel rechts van u liggen.

Vanuit Arnhem via de A12 richting Utrecht: Neem afrit 19 Bunnik. Aan het einde van de afrit linksaf. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtdoor en ziet u het hotel rechts van u liggen.

Per openbaar vervoer

Vanaf NS Station Utrecht neemt u de stoptrein richting Rhenen. U stapt uit in Bunnik, het tweede station na Utrecht. Het hotel ligt op circa 10 minuten lopen vanaf het station. U volgt het voetpad Anton van Dampad. Aan het einde van dit voetpad ziet u het hotel rechts van u liggen.

Ook kunt u ons hotel bereiken met buslijnen 41 en 43, vanaf Utrecht Centraal Station. Beide bussen stoppen voor het hotel bij de halte Kosterijland. Het hotel ligt direct voor u.

Parkeren

Postillion Hotel Utrecht Bunnik beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid direct voor de deur.

Contactgegevens

Postillion Hotel Utrecht Bunnik
Kosterijland 8
3981 AJ  Bunnik

Telefoonnummer: 030-6569222
E-mailadres: hotel.bunnik@postillionhotels.com
Website: http://www.postillionhotels.com/nl-NL/Hotels/Postillion-Hotel-Utrecht-Bunnik

Wilt u blijven overnachten? Neem dan contact op met het Postillion Hotel Utrecht Bunnik.