Locatie 2021

Online livestream

Samen met de sprekers en technici zullen we de sessies opnemen en live streamen vanuit Congrescentrum 1931. Als deelnemer kan je dus helemaal zelf kiezen vanuit welke locatie je het congres gaat volgen. 

Over 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Van een praktische, korte ontmoeting tot en met een meerdaags evenement: 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch biedt u altijd de juiste ruimte én service. In deze gemoderniseerde locatie krijgt uw bijeenkomst de aandacht die zij verdient. Daarnaast bevindt dit congres centrum zich op een steenworp afstand van de historische binnenstad en staat in directe verbinding met de Brabanthallen. Jaren achtereen wisselden hier koeien en kalveren van eigenaar, nu wordt kennis en kunde uitgewisseld in een van de meest unieke en historische evenementenlocaties van Nederland.

Per auto

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch is per auto eenvoudig te bereiken. Vlakbij de snelweg en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.

Per openbaar vervoer

931 bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van Centraal Station ‟s-Hertogenbosch. U dient daarbij de stationsuitgang Paleiskwartier/Brabanthallen te nemen en het bord “Brabanthallen” te volgen. Na ongeveer 9 minuten ziet u op het kruispunt de toren van 1931 Congrescentrum. Onderaan deze toren bevindt zich de hoofdentree van 1931.

Parkeren

1931 beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Er zijn zeker 400 parkeerplekken voor de deur en het aantal wordt makkelijk uitgebreid door de combinatie met de parkeerplaatsen van de Brabanthallen, tot 4.000!

Carpoolen met Blablacar

Om de rit naar 's-Hertogenbosch wat gezelliger, goedkoper en bovendien milieuvriendelijker te maken willen wij graag het carpoolen promoten. Hiervoor willen wij het platform Blablacar inzetten. Hiermee kunnen we op een eenvoudige manier bestuurders en passagiers met elkaar in contact brengen.

Ben je van plan met de auto af te reizen naar 's-Hertogenbosch? Biedt dan jouw lege zitplaatsen aan via BlaBlaCar.

Contactgegevens

1931 Congrescentrum 's Hertogenbosch
Oude Engelenseweg 1
5222 AA 's-Hertogenbosch

Telefoonnummer: 088-9000333
E-mailadres: info@1931.nl
Website:https://www.1931.nl/

Er is geen mogelijkheid tot overnachten bij het congrescentrum 1931. In de nabije omgeving zijn wel genoeg hotels te vinden.